Обласний семінар для вчителів англійської мови
навчальних закладів міста

13 грудня 2017 року відбувся четвертий обласний методичний семінар «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках англійської мови» за участю Марини Ігошевої, методиста КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та Наталії Гулюватої, методиста міського методичного кабінету. Херсонська гімназія № 1 Херсонської міської ради гостинно приймала вчителів англійської мови міста, яких було відібрано за результатами реєстрації на платформі «Дистанційне навчання педагогічних кадрів».
Тренери семінару Діана Гетте (амбасадор програми eTwinning Plus), Олена Софієнко (заступник директора гімназії), Тетяна Устімова (учитель англійської мови) підводили підсумки роботи за рік, адже протягом року було організовано та проведено чотири семінари. Організатори семінару ставили на меті створення власного контенту вчителя та його поповнення сучасними інструментами освітніх технологій, які сьогодні є в арсеналі кожного викладача. Учасники семінару створювали міні-проекти та презентували їх, використовуючи технологічні інструменти, про які дізналися під час попередніх занять.  
Підводячи підсумки, вчителі зазначили, що набуті знання стануть у нагоді під час занять та висловили вдячність за надзвичайно теплий, гостинний прийом. По закінченню заходу учасники отримали сертифікати.


Немає коментарів:

Дописати коментар